maanantaina, marraskuuta 06, 2006

Uudeksi vuodeksi ulkomaille!

No niin.. saimme vihdoin viime torstaina tietää vaihtoehdot ulkomaan jaksollemme! Even kanssa olimme kyllä jo melko varmoja muutama viikko sitten minne meidän tiemme opiskelujakson jälkeen johtaa.. ja käsitys sen kun vain vahvistui kun kuulimme että kyseinen maa on viiden vaihtoehdon joukossa!! Vaihtoehtoina: Intia/Nepal, Indonesia, Afganistan, Kiina ja Fiji... mielenkiintoisia maita eikö?? Tänään piti koulun johtajalle jättää tieto siitä minne on suuntaamassa, jotta hän sitten voi tehdä lopulliset päätökset loppuviikkoon mennessä. Intia/Nepal koostuu 20 henkilöstä, Afganistan neljästä ja loput yhdeksästä opiskelijasta. Tosiaan.. olemme Even kanssa kokeneet että paikkamme on biljoonien samannäköisten pienten ihmisten joukossa Kiinassa. Kiina, tuo tosiaankin ihan levottoman monen asukkaan maa jonne vielä lähetetään lisää ihmisiä sekoittamaan 1.3 biljoonan paikallisen pakkaa.. miettikää nyt: 1.3 biljoonaa!!! lähteekö vähän käsistä :D ja kaupungissa jonne aluksi olisimme menossa asuu vain 120 miljoonaa ihmistä jotka kuulema ymmärtävät yhtä paljon englantia kuin allekirjoittanut Ozia :D ja se ei ole paljon se! Toisaalta toivoisin että olisimme kirjoittaneet lappuun jotain aivan muuta, sillä kuulin että Kiinassa tuohon aikaan saattaa hyvinkin olla -20 astetta pakkasta :D ja vaikka kuinka rinkkoja kaivaa niin sieltä ei löydy kuin sortseja sortsejen perään.. että ehkä se Fiji olisi sittenkin ollut aika kova sana!! Mutta meidän onneksemme ulkomaanjaksomme ei kestä kuin 2 kuukautta alkuperäisen 3 sijaan. Että kai sitä aina pari kuukautta sortseilla selviää :D Viimeisen kuukauden vietämme tosiaan tämän hetkisessä kotikaupungissamme. Täällä on maaliskuussa valtavan kokoinen kristillinen tapahtuma Impact World Tour (www.impactworldtour.com). Olemme siinä mukana avustamassa. Kierrämme alustavien tietojen mukaan kouluilla esittelemässä tapahtumaa ja avustamme stadioneiden pystytyksissä. Itse olisin kyllä viettänyt ulkomailla täydet kolme kuukautta, sillä onhan tämä paikka jo periaatteessa: been there done that!! uutta maata koukkuun..

Viikon päästä olemme siis taas viisaampia tulevaisuutemme suhteen, ainoa asia mikä on aivan varma on se että hiukset ne vaan kasvaa ja kasvaa jos niitä ei leikkaa :D

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Heippa murut!

Haa, jouduttepa sitten Kiinassa ehkä kohtaamaan saman todellisuuden kuin me täällä Tampereella..No tosin ei ole ollut -20 astetta pakkasta, mutta melkein kuitenkin..niin ja lunta tulee enemmän kun tarvis!! Ihan hirveää sanon minä! MÄ MUUTAN ULKOMAILLE, ei tätä talvea kestä! joten nauttikaa auringosta ja lämmöstä siellä!!!

pusihalipusi

- Katja

3:39 ip.

 
Anonymous Anonyymi said...

Moro, LAri täs. sain juusolta osotteen. Kivä nähä ja kuulla teistä. Ollaan sielläpäin maapalloa tossa joulukuussa, kun ollaan indonesiassa 3vkoa. tulkaa kylään. :)

4:14 ip.

 

Lähetä kommentti

<< Home