torstaina, marraskuuta 23, 2006

G'DAY EVERYBODY!

Welle on ollut meidän "blogivastaava", mutta ajattelin nyt kirjottaa mun näkökulmasta.;) "It's a beautiful day!" Se mikä mulle on jäännyt päällimmäisenä mieleen viime viikkojen opetuksesta. Joka päivä on ainutlaatunen! Me niin usein eletään menneessä, "voi kun olisin vielä sen ikänen, tai voi kun saisin elää sen päivän uudestaan ym." tai vastakohtana " kunpa olisin jo suomessa ja näkisin kaikki läheiset tai sitten kun meillä on lapsia tai lastenlapsia kaikki on hyvin.." tiedätkö mitä tarkotan?!? Kun tarkotuksena on elää tässä päivässä. Jos elän koko ajan huomisessa en oo koskaan onnellinen. Me koitetaan kovasti opetella ajattelemaan niin, että joka päivä tulis elää täysillä -like no tomorrow!:)

Niille jotka ei vielä tiedä, niin me mennään Kiinaan lähetysjaksolla. Ollaan sielä n. 6 vk. Toimitaan mm. maanalaisten seurakuntien kanssa. Me ei saada sanoa kaupunkien nimiä, tai ihmisten nimiä jotka on siellä vakituisesti turvallisuus syistä. Mutta kuitenkin me ollaan menossa suuriin, miljoona kaupunkeihin ja matkustetaan junalla kaytännössä koko Kiinan halki. Saatiin just tietää, että todennäköisesti nähdään myös Kiinan muuri. Kiinalaisilla on niin kova tarve uskonnolle. Meidän tavote ois tavoittaa mahdollisimman monia kiinalaisia ja kertoa niille meidän Taivaan isästä. Odotetaan innolla tätä aikaa, koska täällä ollessa on itekkin oppinu niin paljon uutta, että on oikeen tarve päästä jakamaan sitä rakkautta mitä me on täällä koettu.:)

Meillä oli lauantaina täällä sellanen gaala ilta, missä palkittii ms. ja mr. YWAM ym... tossa on kuva sieltä illasta. Meillä oli punanen matto ym.. ;) Laitan tohon myös kuvan mun small groupista. Sen kanssa me aina hengaillaan tiistai iltasin. Tai ens tiistai on kyllä viimeinen tiistai small groupin kanssa ja sitten ruvetaan tapaamaan meidän kiinan ryhmän kanssa. Luomaan yhteishenkeä. Meidän Kiinan ryhmä koostuu meidän leaderista,Petra Hollannista ja sitte Kyle kanadasta, Tess Ruotsista, Thobi Saksasta, Travis Usasta, Simon Australiasta ja me. Aika kansainvälinen tiimi!:)

Nyt pitää ruveta lopettelemaan, ruoka kutsuu ja sen jälkeen lähetään skeitti puistoihin vähän hengailee nuorison kanssa! ;) Welle on ihan innoissaan aina skeittaamassa niiden kanssa. Mä yritän kovasti pysyä pystyssä skeittilaudan päällä, mutta onhan se nyt vaikeeta!;)

Adios kaverit!

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

nii,vois tähän mun mahtavaan,hyvin verbaaliin artikkeliin muutkin laittaa kommentteja!;) meil on vellen kanssa kisa ja mä oon häviöllä aika 6-0!! ;)
t. epätoivoinen eve ;)

1:41 ap.

 

Lähetä kommentti

<< Home