sunnuntaina, maaliskuuta 04, 2007

Elämää..

Istun Kalamundan kaupunginosassa vajaan puolentunnin matkan päässä Perthin keskustassa. (ensimmäinen kuva) Lämmintä on päälle kolmenkymmenen, joten mielummin tässä varjossa istuskelee.. mutta en valita :D Island Breeze, ryhmä jonka mukana matkustamme tämän Impact world tourin ajan valmistautuu illan näytökseen. Näytös alkaa klo 8 illalla, joten vielä on viitisen tuntia itse esiintymiseen. Island Breeze on ryhmä, joka koostuu esiintyjistä eripuolelta maailmaa. He esittävät tansseja eri kultuureista, Fiji, Hawaii, Samoa ym.. lanne siis liikkuu kun Travoltalla aikanaan. Tanssien välissä ryhmän jäsenet kertovat katsojakunnalle omasta elämästään, taisteluista, unelmista, toivosta ja tämänhetkisestä vapaudesta ja päivittäisistä ihmeistä joita he saavat kokea matkustaen ympäri maailmaa Olemme matkustaneet viimeisen pari viikkoa ryhmän mukana kuoluissa ja itse näytöksissä. Pääosin autamme heitä pystyttämään hifihifi laitteita ja muita lavasteita. Iltoina, jolloin heillä ei ole esiintymisiä olemme muiden ryhmien mukana samoissa tehvävissä. Eilen illalla olimme katsomassa ja järjestelemässä Team Extremen esitystä. Kyseinen ryhmä koostuu isoista pojista, jotka repivät puhelinluetteloita, kääntelevät autoja ja halkovat tiilejä kukin omalla tyylillään.

Australian lämpöön on juuri ja juuri tottunut kun täällä on ollut vähän viileämpää, mutta onneksi ensi viikoksi on taas luvattu vähän hikoilu kelejä. Juuri sopivasti ennen kuin mekin täältä kotiin suuntaamme. Tosiaan meidänkin reissu rupeaa pikkuhi
ljaa loppumaan, tai siltä se ainakin tuntuu kun yli puolet meidän koululaisista lähtee kotimatkoille puolentoista viikon päästä. Siis viikko yhteistä elämää jäljellä ja sitten ei kukaan tiedä näkeekö läheiseksi tulleita kavereita enää tässä elämässä ollenkaan. Ja kun on kuullut, että Emilia ja Samuelkin on aivan tuossatuokiossa kotosalla niin tuntuu hieman hassulta ajatella että saamme nauttia tästä elämänvaiheesta vielä kuukauden päivät. Koitamme kuitenkin taistella tämän lämmön ja auringon keskellä parhaamme mukaan siitä voitte olla aivan varmoja. Tämän takia varmaan nytkin istun koneen äärellä kirjoittamassa teille, ettei viikon ainut vapaa päivä menisi aivan pelkästään kahvilassa istuskellessa. Jos sitä vaikka kerkeisi nauttimaan, siitä kulttuurista josta tämä maankolkka on kuulema tunnettu :D Niin ja toinen asia mistä voitte olla varmoja on se, että vaikka näin etukäteen ei olisikaan aikaa viestejä kirjoitella.. niin kyllä sitten vaikka uhraisimme rantapäivän ihan vain sen nimissä, että te halukkaat olisitte mahdollisimman hyvin perillä siitä mitä meidän elämään täällä kuuluu.

Surffikulttuurista sen varran, että vaikka businessmiehet ja naiset näyttävät täällä päällisin puolin aivan samalta kuin kotosuomessa.. Puku, kravatti, ja pelit ja vermeet niin olen huomannut useamman herrasmiehen kantavan salkun sijaista quicksilverin tai ripcurlin putkikasseja tai reppuja. Kyseinen näky saa aina tämän eurooppalaisen "muotihurjan" suun vallan komeaan virneeseen :D

Laitan tuohon loppuun sitten vielä muutamia kuvia kiinanmaalta ja tämän hetkisestä elämästä ja Even etuhiuksista :D.. (..mitkä on jo vähän pitkät..)





2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Moi!

Ihana nähdä teistä taas pitkästä aikaa kuvia :) Samoina vanhoina evenä ja vellenä ootte pysyny..(ainakin kuvien perusteella:)

Aika menee kyl tosi nopeesti..jotenkin tuntuu, että vasta olisitte sinne lähteny ja nyt sit jo ootte "kohta" tulossa kotia kohti. Täälläkin päivät kyl menee tosi nopeesti.

Mutta nauttikaa vielä Australian lämmöstä, ja jokaisesta hetkestästä siellä..

Pian nähdään!
Rakkaudella Marika

6:50 ip.

 
Blogger emilia said...

heeeyyyyy!!!

en malta odottaa et näen teidat taas!! oon ollut 4 paivaa suomessa ja pääasiallisena toimenani on ollut kipeänä sängynpohjalla makaaminen. kyllä tää flunssa alkaa jo vähitellen otettaan helpottaa.

täällä on aika vilpoista kun 40 asteen helteissä on lekotellut mut on ihanaa kun on lunta!! :D

tänään on naistenpaiva ja oon lahdessa ja illalla mennaan karin & margitin kanssa syömään.

nauttikaa australiasta! taivaan isän varjelusta.

rakkaudella, emilia

8:42 ap.

 

Lähetä kommentti

<< Home