maanantaina, huhtikuuta 02, 2007

Aurinkoisia terveisä!

Shaka everyone! Yllä on meidän tiimi kuva. Arvoitus kaikille: missä on eve ja juke?!?

Impact World Tourin viimeinen tapahtuma oli eilen illalla ja alla on jotain kuvia illasta ja kuinka moni ihminen vastasi sanomaan. Jos et halua osallistua seuraavaan arvoitukseen ja laskea vastanneiden lukumäärää älä lue suraavaa lukua. 231! Koko iltana paikalla oli n. 4300 ihmistä.
Me olemme toimineet aina silloin tällöin local linkkeinä tapahtumissa. Missä paikalliset ihmiset antavat uskoontulleille raamattuja ja ottavat yhteystietoja ylös ym. Kirjoitan tähän yhden tarinan, mikä ei ole tosin kummankaan meidän tarina, mutta kuitenkin aika mahtava.

Team Extreme (rikkovat tiiliä,vetävät rekkoja ym..) tiimistä RK tapasi tytön, joka tuli eteen ja halusi RK:n rukoilevan hänen äitinsä puolesta. Äidillä oli juuri ollut syöpä ja sydänkohtaus ja hän oireli vielä sairauksista johtuen. Team Extremillä on tapana myös katkoa pesismailoja joten RK otti katkaistun pesismailan puolikkaan ja laski kätensä pesismailan päälle ja käski tytön ottaa mailan puolikkaan kotiin ja hänen tuli myös rukoilla äitinsä puolesta. Nuori tyttö teki työtä käskettyä ja tämän tytön usko paransi hänen äitinsä. Viikkoa myöhemmin äidin parantuminen oli varmistettu lääkärinkäynnillä. Tässä vain yksi tarina monista, kuinka Taivaallinen Isämme on koskettanut Perthiä.

Maailma on yllättävän pieni paikka. Törmäsimme suomalaisiin yhdessä IWT tapahtumassa. He olivat myös local linkkejä. Hauska huomata kuinka Jumala johdattaa ihmisiä eripuolilta maailmaa samaan paikkkaa. Nyt keskiviikona menemme Ella ja Matt Sheiseille kylään!(Ella, omaa sukua Lahtinen.) :)
Tanskalainen BMX-pyöräilijä tekemässä takaperinvolttia tulen läpi.


harjoituksissa...
Hawajin kaima, Eveliina!



Lauantaina nähdään, Australia vaikenee!

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hej!

Turvallista kotimatkaa teille!!!

Rakkaudella Marika

4:49 ip.

 
Anonymous Anonyymi said...

Heipparallaa,
ihanaa rakkaat ihanaa kun tulette kotiin!
Odotamme innolla teitä! Vorshmakit pannaan pataan hautumaan ja teen suklaakakkuu tietty...
Nauttikaa lennosta ja enkeleitä matkalle!
-äiti

10:11 ip.

 
Blogger emilia said...

täällä oli jo ihan kesä (+17 c) mutta tänään tuli yhtäkkiä lunta, niin saatte sittenkin ehkä vähän viileämpää tekin. (ei se lumi kyllä maahan jäänyt ja muutenkin ne suli kokonaan pois jo viikkoja sitten)

mä kävin vknloppuna pulkkamäessä (ja sain kamalat naarmut mahaan), heitin talviturkin (..joka ehti olla mulla vaan kuukauden) ja olin history maker -tapahtumassa. tänään oon lueskellut ja kävin spinningissä pyrähtelemässä.

SEEEEEE YA SOOOON!! :D SIISTIII KU TUUTTE!

10:29 ip.

 

Lähetä kommentti

<< Home