maanantaina, maaliskuuta 12, 2007

12th of March

Joo, eli tässä hieman kuvia mitä meidän elämään on kuulunut tämän viikon aikana. Paljon on kasailtu IWT lavoja ja myös purettu niitä... anteeksi kun ei keritä niin paljoa kirjoittelemaan maileja mitä haluttaisi, mutta toivottavasti kuvat kertovat enenmän kuin tuhat sanaa.. :)


Ja vielä tästä hurjasta ilmastonmuutoksesta.. täällä siis lämpötila laski 15 asteella, joten vajaat 30 celssiusta pisti meidät palelemaan öisin ja laittamaan pitkälahkeista jalkoihin.. aika villiä!!


Velle ja Chucky, joka kuuluu meidän tiimiin, mutta tanssii myös island breezen kanssa...

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hejsan!

Ihanaa, ootte päässy takas "päämajaanne" ja lämpimältä näyttää!

Mä tulin viime yönä just Thaimaasta ja voisin lähteä jo takas!

Teitä täällä nyt sitten odotellaan, jippii kohta nähdään!!

Mukavaa loppu trippiä!

halipusi Katja

9:25 ap.

 
Anonymous Anonyymi said...

Morjens Tampereelta!

Ilosilta ja onnellisilta näytätte edelleen kuvien mukaan, hyvä niin. Mä aloitin reilu viikko sitten diplomityön tekemisen eräässä Tamperelaisessa firmassa, joten oon nyt 8-4 töissä. Pikkasen tekee välillä tiukkaa heräämisen suhteen, ku on tottunut taas heräilee aikasintaan 10 aikoihin.. ;) Mutta eiköhän se tästä. Osku pakertaa vielä muutamien kurssien parissa ja etsii d-työpaikkaa.

Nauttikaa elostanne siellä down underissa ja nähdään pian!

terkuin Laura

9:49 ap.

 
Anonymous Anonyymi said...

Heii(:
..Emilialta sain bloginne osotteen ja itseasiassa tulin semmosta Eveltä kysäisemään,kun Vääksyn R:llä olisi töitä tarjolla heti välittömasti palattuanne,jos kiinnostaisi 7.7.07 asti. Ja töitä ainakin 3-4 pvää viikossa.. ilmottelethan mahdollisimman pian pystytisitkö auttamaan (:

Oikein ihania viimeisiä hetkiä siellä joka tapauksessa!

-Hanna
hani_jf@hotmail.com

4:46 ip.

 
Anonymous Anonyymi said...

Heips murut!
Mutustellaan täs ruisleipää ja kylmäsavulohta keittiön pöydän ääressä ja ajatellaan teitä... Empun, Mian ja iskän kanssa. Ikävöidään ja ihmetellään kun teistä ei ole kulunut mitään pitkään aikaan. Ostin teille muuten uuden Moccamasterin tänään, aika makeen sellasen. Pääsette keitteleen suomalaista sumppia kunhan kotiudutte. Emilia haluaa jouluruokia...
Siunausta teille sinne kauas, kohta nähdään!!!!
- äiti

9:50 ip.

 

Lähetä kommentti

<< Home