maanantaina, maaliskuuta 26, 2007

Shaka!!

Istun kotimme kuistilla 20.3.2007, kello on kahdeksan illalla ja ajattelin pysähtyä hetkeksi kirjoittelemaan kuulumisia ennen kuin iltauinti majapaikkamme uima-altaassa odottaa. Päivä on ollut taas jopa tuskaisen kuuma, lämmintä luultavimmin yli 40 ja aurinko porottaa kilpaa itsensä kanssa. Mutta jälleen kerran.. en valita!! Enää reilut kaksi viikkoa täällä kodissa elämää jäljellä, joten kotimaisemat ja te hyvät ystävät olette yhä useammin mielessä. Mielessä ehkä siksi enemmän kuin tavallisesti kun meidän koululaisista noin 30 lopetti tämän elämänvaiheen viime viikkoon ja suuntasivat kukin omiin kotikaupunkeihinsa verolle panoa varten..? :D tai ihan sitten vain elämään uutta vaihetta kukin omalla puolella palloa.

Viimeinen päivä uusien hyvien ystävien ja uusien todella hyvien ystävien kanssa sujui ilman suurempia väristyksiä siihen asti, jolloin meidän oli pakko lähtea takaisin leiripaikkaamme valmistautumaan seuraavaan päivään ja tehtäviin impact world tourin parissa. Ei sitä päivän aikana meittinyt hetken vertaa, että tämä päivä erottaa meidät läheisistä ystävistä mahdollisesti koko loppuelämäksi.. Tarkoituksemme oli lähteä takaisin kotiin klo 21.30 mutta jostain kumman syystä pääsimme liikkeelle kellon lähestyessä ilta 11.. mutta ei huimaa.. sillä ainakin oli aikaa halailla kavereita yksi, kaksi, neljä, heaps kertoja!!

Kavereiden lähdön jalkeen meillä on pitänyt kiirettä sitten sitäkin enemmän. Kolmenkymmenen ylienergisen nuorukaisen puuttuminen kun näkyy kummasti ylitöiden määrässä. Olemme siis aamulla aikaisemmin ylhäällä ja taistelemme useasti aina aamun ensimmäisiin tunteihin. Ohjelmistomme huipentuu ensiviikon sunnuntaihin, jolloin kyseisen viikon nelipäiväinen show saa päätöksen. Yleisöä tapahtuman sunnuntai-illalle oletetaan tulevan lähemmäs 10 tuhatta ozia. Mutta nähtäväksi jää montako heistä meidän kameralle mahtuu.. Sitten seuraavat maanantai ja tiistai vietetäänkin taas tutussa ensimmäisten kuukausien ympäristössä. Päivien tarkoituksena on käydä läpi ja keskustella kuluneen kuuden kuukauden tapahtumia, iloja, suruja ja suurimpia elämän muutoksia. Keskiviikkona ja torstaina lupaamme Even kanssa ottaa ilon irti paikallisista herkuista, aallonharjoista, auringosta ja ozi aksentin kuuntelusta!! ..ja ihan vain jänniyksen vuoksi pyydänkin teitä nyt siirtymään seuraavaan kappaleeseen :D

Ja sitten hieman jo esimakua tulevasta.. Varasimme lentolippumme viime viikon maanantaina, ja olemme siis tulossa eurooppaan/suomeen/kotiin/uuteen kotiin/vanhaan kotiin aivan huhtikuun alussa. Lentomme lähtee Perthistä perjantaina 6.4. klo 11.25 ja on perillä Helsinki-vantaalla lauantaina 7.4.2007 klo 17.30 sikäläistä aikaa.. joten suklaakakut, lahjat ja kaikki ystävät kentälle tai torille.. tai missä nyt ikinä näitä isoja juhlia aina vietetäänkään ;D

Ja jos sitten vielä muutaman kuvan laittaisi ennen kuin tämä taistelu kymmensormijärjestelmää vastaan on jälleen kramppien takia finito :D Yllä: Eve the liina ja suuntana tulevaisuus Alla: syntymäpäivät vai uusi ozi lookkimme..??

Yllä: Maori tatuointeja uudesta-seelannista Alla: valmiina illan esiintymisiin
Alla: James, Star, Eve, Juge ja Kyle

maanantaina, maaliskuuta 12, 2007

12th of March

Joo, eli tässä hieman kuvia mitä meidän elämään on kuulunut tämän viikon aikana. Paljon on kasailtu IWT lavoja ja myös purettu niitä... anteeksi kun ei keritä niin paljoa kirjoittelemaan maileja mitä haluttaisi, mutta toivottavasti kuvat kertovat enenmän kuin tuhat sanaa.. :)


Ja vielä tästä hurjasta ilmastonmuutoksesta.. täällä siis lämpötila laski 15 asteella, joten vajaat 30 celssiusta pisti meidät palelemaan öisin ja laittamaan pitkälahkeista jalkoihin.. aika villiä!!


Velle ja Chucky, joka kuuluu meidän tiimiin, mutta tanssii myös island breezen kanssa...

sunnuntaina, maaliskuuta 04, 2007

Elämää..

Istun Kalamundan kaupunginosassa vajaan puolentunnin matkan päässä Perthin keskustassa. (ensimmäinen kuva) Lämmintä on päälle kolmenkymmenen, joten mielummin tässä varjossa istuskelee.. mutta en valita :D Island Breeze, ryhmä jonka mukana matkustamme tämän Impact world tourin ajan valmistautuu illan näytökseen. Näytös alkaa klo 8 illalla, joten vielä on viitisen tuntia itse esiintymiseen. Island Breeze on ryhmä, joka koostuu esiintyjistä eripuolelta maailmaa. He esittävät tansseja eri kultuureista, Fiji, Hawaii, Samoa ym.. lanne siis liikkuu kun Travoltalla aikanaan. Tanssien välissä ryhmän jäsenet kertovat katsojakunnalle omasta elämästään, taisteluista, unelmista, toivosta ja tämänhetkisestä vapaudesta ja päivittäisistä ihmeistä joita he saavat kokea matkustaen ympäri maailmaa Olemme matkustaneet viimeisen pari viikkoa ryhmän mukana kuoluissa ja itse näytöksissä. Pääosin autamme heitä pystyttämään hifihifi laitteita ja muita lavasteita. Iltoina, jolloin heillä ei ole esiintymisiä olemme muiden ryhmien mukana samoissa tehvävissä. Eilen illalla olimme katsomassa ja järjestelemässä Team Extremen esitystä. Kyseinen ryhmä koostuu isoista pojista, jotka repivät puhelinluetteloita, kääntelevät autoja ja halkovat tiilejä kukin omalla tyylillään.

Australian lämpöön on juuri ja juuri tottunut kun täällä on ollut vähän viileämpää, mutta onneksi ensi viikoksi on taas luvattu vähän hikoilu kelejä. Juuri sopivasti ennen kuin mekin täältä kotiin suuntaamme. Tosiaan meidänkin reissu rupeaa pikkuhi
ljaa loppumaan, tai siltä se ainakin tuntuu kun yli puolet meidän koululaisista lähtee kotimatkoille puolentoista viikon päästä. Siis viikko yhteistä elämää jäljellä ja sitten ei kukaan tiedä näkeekö läheiseksi tulleita kavereita enää tässä elämässä ollenkaan. Ja kun on kuullut, että Emilia ja Samuelkin on aivan tuossatuokiossa kotosalla niin tuntuu hieman hassulta ajatella että saamme nauttia tästä elämänvaiheesta vielä kuukauden päivät. Koitamme kuitenkin taistella tämän lämmön ja auringon keskellä parhaamme mukaan siitä voitte olla aivan varmoja. Tämän takia varmaan nytkin istun koneen äärellä kirjoittamassa teille, ettei viikon ainut vapaa päivä menisi aivan pelkästään kahvilassa istuskellessa. Jos sitä vaikka kerkeisi nauttimaan, siitä kulttuurista josta tämä maankolkka on kuulema tunnettu :D Niin ja toinen asia mistä voitte olla varmoja on se, että vaikka näin etukäteen ei olisikaan aikaa viestejä kirjoitella.. niin kyllä sitten vaikka uhraisimme rantapäivän ihan vain sen nimissä, että te halukkaat olisitte mahdollisimman hyvin perillä siitä mitä meidän elämään täällä kuuluu.

Surffikulttuurista sen varran, että vaikka businessmiehet ja naiset näyttävät täällä päällisin puolin aivan samalta kuin kotosuomessa.. Puku, kravatti, ja pelit ja vermeet niin olen huomannut useamman herrasmiehen kantavan salkun sijaista quicksilverin tai ripcurlin putkikasseja tai reppuja. Kyseinen näky saa aina tämän eurooppalaisen "muotihurjan" suun vallan komeaan virneeseen :D

Laitan tuohon loppuun sitten vielä muutamia kuvia kiinanmaalta ja tämän hetkisestä elämästä ja Even etuhiuksista :D.. (..mitkä on jo vähän pitkät..)