maanantaina, tammikuuta 07, 2008

AIKA UUDEN BLOGIN!!

Hello!!

Kuten monet ovat jo varmasti kuulleet, elämässämme on mahdollisesti tapahtumassa lähiviikkoina mullistaviakin muutoksia. Emmekä ole raskaana, vaikka mullistava muutos voi moisen ajatuksen monen mieleen tuodakin ;D Mahdollinen muutto Espoosta tänne Malediiveille, jossa tällä hetkellä olen, varmistuu muutaman seuraavan viikon kuluessa. Tästä elämäämme koskevasta muutoksesta johtuen, on aika päivittää aikoinaan Australian reissuamme varten perustamamme blogi.

Tieteen ja teknologian kehittyessä, vanha blogimme on siis jäänyt auttamatta uusien ideoiden varjoon. Teitä lukijoita ajatellessani, koen sääliä, kun ajattelen kuinka olette joutuneet taistelemaan läpi kuivan ja värittömän nettipäiväkirjamme. Kuivista jutuistani ja vitseistäni puhumattakaan :D

KIITOS KUITENKIN KAIKILLE VANHASSA BLOGISSA VIERAILLEILLE!!

Ja tottakai voi olla, että kun olen antanut pikkusormeni tälle kyseiselle uutuudelle, niin samalla sokeus on iskenyt vanhaa ja turvallista kohtaan. Joten aina voi olla, että palaan takaisin tänne mistä kaikki on muinoin lähtenytkin. Pyydän kuitenkin, että te kertoisitte mitä haluatte blogissamme nähdä, lukea tai kokea. Nyt siis näin pitemmittä puheitta ohjaan sinut uuteen blogiimme, jonne pääset klikkaamalla seuraavaa osoitetta..

www.veltheimsfamily.blogspot.com